Ferrari: Kimi válthat, de nem hozzánk

Nyomtatás
Szabó Balázs - A Ferrari fantáziahíresztelésnek nevezte azokat a pletykákat, miszerint a 2007-es világbajnok Kimi Raikkönen visszatérne a Scuderiához.alt
 
Az elmúlt hétvégén láttak napvilágot azok a pletykák, miszerint Fernando Alonso megelégelve a sikertelenséget, elhagyja az olasz hajót és a Red Bullhoz vált, a spanyolt pedig Kimi Raikkönen váltaná.
 
A Ferrari kommunikációs vezetője, Renato Bisignani a következőképp kommentálta a híreket: „tipikus fantázia ebben a pletykákkal teli időszakban.”
„A legkisebb alapja sincs ennek. Összetart (az egész csapat) ebben a pillanatban, amikor is elveszítettük versenyképességünket, de magabiztosak vagyunk, hogy visszatérünk jobb utakra.”
 
Az Auto Motor und Sport állítása, hogy Raikkönen menedzsere, Steve Robertson a Ferrari motorhome-jában járt a Magyar Nagydíj alatt.
 
Bisignani hozzátette: „A német újságíróknak, akik kitalálták a (Kimi) pletykákat, azt mondjuk, hogy ezennel hivatalosan is tagadjuk a híreket. Mindazoknak mondjuk, akik rövid memóriával rendelkeznek, egy évvel ezelőtt egy listányi pilótát sorolt fel mindenki, aki Felipét helyettesíthette volna.”

Tweet
Módosítás: ( 2013. augusztus 02. péntek, 08:18 )