Ferrari építőkockákból

Nyomtatás

altOlvasóink között biztosan akadnak hozzám hasonlóan nagyra nőtt gyerekek. Persze, persze öregszünk, de sose növünk fel igazán – nos a Shell, a LEGO és a Ferrari legutóbbi kis projektje éppen nekünk való. Kár, hogy ezt hazavinni nem lehet…

 

A Ferrari mintegy 60 éve partnere a Shell-nek, amely cégcsoport a LEGO-val is közös múltra tekinthet vissza. A három márka összefogott és egy játékot indított: ennek keretében limitált kiadású Ferrari modellautókat és minifigurákat lehetett potom összegekért szerezni egy-egy tankolással.

Egy igazi attrakcióval is elő állt a három cég: megépítették a Ferrari 2011-es versenyautójának életnagyságú mását építőkockákból. A Ferrari Challenge mezőnyének legfiatalabb pilótája, Tóth Norbert leplezte le a Ferrari F150 Italia LEGO változatát. A fiatal tehetségről annyit mindenképpen meg kell említenünk, hogy korengedménnyel vehet részt a versenysorozatban, a 14 esztendős versenyző karrierjét Alessandro Lippi is egyengeti.

A fantasztikus LEGO Ferrarit bárki megcsodálhatja, hiszen az ország több pontján is kiállítják. A replica tervezési munkálatai fél évig zajlottak, a cockpitet és az abroncsokat leszámítva minden „porcikája” építőkockákból állt össze.

 

Budapest június 18-21. Aréna Plaza
Debrecen június 23-25. Debrecen Plaza
Kaposvár június 28-30. Kaposvár Plaza
Győr július 2-4. Győr Plaza
Szeged július 6-8. Szeged Plaza

 


Tweet
Módosítás: ( 2013. június 19. szerda, 20:40 )