Ferrari Fan Club a Club tribünön - Gyere Te is!

Nyomtatás

Idén már 28. alkalommal látogat el hazánkba a Száguldó Cirkusz. Akik az utóbbi években kint voltak velünk Mogyoródon, azok tudják, mennyire felejthetetlen és csodás élmény volt. Idén sem hagynánk ki, hogy személyesen szurkoljunk a kedvenc csapatunknak és pilótáinak. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk!

A Forma-1 Club jóvoltából idén már ötödször lehetőségünk van arra, hogy mi, Ferrari szurkolók egy helyen legyünk, a „B” szektor első sorától felfelé haladva. A Silver 4 tribün „B” szektor első sora már szinte teljesen le van foglalva a klubtagoknak. Ez semmivel sem kerül többe, mint a klubjegy, vagyis ugyanúgy 28000 Ft-ba kerül (klubtagságival együtt. (Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az árat nem érinti az euró árfolyama, ez nem fog változni!)

Plusz infó:

A jegyek 3 napra szólnak, beleértve a csütörtöki boxutca látogatást is. Napijegyet nem lehet venni. 

Club Tribün felnőtt bérlet: 20.000 HUF + Klubkártya: 8.000 HUF = 28.000 HUF

Club Tribün gyermek bérlet: 10 000 HUF

 

Az idei még nem érkezett meg :)

Ha felkeltettük a kíváncsiságodat, érdekel a dolog és azt szeretnéd, hogy Ferrari szurkolók vegyenek körül a tribünön, kérlek írj egy levelet az info@f1ferrari.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges -ra és mi felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

Nagyon fontos, hogy mielőtt megvennéd a jegyedet, feltétlenül írj a fenti e-mail címre, hogy mi tudjunk egyeztetni a Forma-1 Club csapatával. Illetve ha megvan az egyeztetés, és Te bemész megvenni a jegyedet, akkor is feltétlenül jelezd kérlek az ügyintézőnek, hogy Te tagja vagy a Ferrari Fan Club-nak és az általunk elkülönített helyre kéred a jegyedet (Silver 4 Ferrari "B" szektor ). Online jegyrendelés esetén a megjegyzés rovatban tüntessétek fel kérlek, hogy Ferrari Fan Club tag vagy és B szektorba kéred a jegyed!

 

Ha bármi kérdésed lenne, állunk rendelkezésedre.

Tehát idén is Silver 4 tribünön leszünk, figyelem az nem tévesszen meg senki hogy a Silver 4 tribünre euróban magasabb árak vannak a megadva Forma-1 Club jóvoltából magyaroknak egységesen 28ezer forintba kerül a 3 napos tribünbérlet.

2010-ben "Welcome Back Felipe" transzparensünket már Felipe is üdvözölte blogjában :) Mi semmi jónak elrontói nem vagyunk :) Tehát transzparensekre fel várjuk Alonsós, Felipés vagy szimplán Ferraris transzparenseiteket is :)

A tribün új helye:

A nagyításhoz kattints a képre :

 

 

2013-ban is lesz találkozó :)

Üdvözlettel:

a Ferrari Fan Club csapata  

Forma-1 Club elérhetősége:

 

 

Pályán készült képeink:

2008

2009

2010

 
 
Tavaly a Ferrari.com-ra is kikerültünk :)

Tweet
Módosítás: ( 2013. március 10. vasárnap, 09:55 )