Twitter-bajnokság

Nyomtatás

altFernando Alonso és Lewis Hamilton teljes gázt adtak, Sebastian Vettel a féken áll továbbra is: a Forma 1-es sztárok eltérő facebook és twitter használati szokásairól írt a motorsport-total.com.

A Ferrari spanyol versenyzőjét egyenesen „twitter-szamurájként” aposztrofálta a cikk szerzője. Lewis Hamilton is próbálja tartani a lépést Alonsóval – mostanában már a brit pilóta új kedvence, Roscoe hogyléte felől is tájékozódhatunk. Mint megtudhattuk, a négylábú már saját Forma 1-es belépőkártyával is büszkélkedhet.

Sebastian Vettel egyáltalán nem mutat érdeklődést a közösségi oldalak iránt. A német világbajnok az elmúlt években is megragadt a ’90-es éveknél, legalábbis az internet adta lehetőségek kiaknázását illetően. Vettel inkább a rajongókkal való személyes találkozásokra és autogramosztásra esküszik.

„Az élet egy utazás – és az enyémet meg akarom osztani a rajongóimmal” – nyilatkozott Hamilton a twitter bejegyzései kapcsán. A 2008-as világbajnoknak már 1,4 millió követője akadt.

A twitter-bajnok egyértelműen Fernando Alonso, aki folyamatosan „csiripel” számunkra valamit az életéről, a mindennapjairól, a versenyekről. A spanyol majd’ 1,5 millió követővel a twitter-dobogó legfelső fokán áll.


Tweet
Módosítás: ( 2013. március 06. szerda, 17:03 )