Áprilisi tréfa volt a Massa Perez csere!

Nyomtatás

Először is tisztázzuk a hír nem igaz, Massa marad a Ferrarinál, Perez pedig a Saubernél!

Ahogy évek óta, idén is görbe tükröt állítunk az olyan F1-es oldalak elé, akik ilyen hírekkel sokkolják a rajongókat év közben is!  Amire számítottunk, nagyon sokan bedőltetek a hírnek, pedig nem nehéz ellenőrizni az ilyet, de a jövőben nem is kell, hisz nálunk csak április elsején vannak ilyen hírek.

Persze voltak rutinos törzsszurkolók, akik még tavalyi lila gumis hírünkre is emlékeztek, ők lelkesen próbálták leleplezni a hírt, tőlük elnézést, hogy törölve lett a kommentjük, de délutánig fent kellett tartani a látszatot, ami nagyon is sikerült. Voltak, akik ezután vették a lapot és benne voltak a mókába  még kamu kérdéseket is megfogalmaztak.

És persze idén is voltak olyanok, akikkel április elsején se lehet viccelni, akik minősíthetetlen hangnemben írogattak bojkottal fenyegettek, őket sajnáljuk, nehéz lehet a humor nélküli élet.

Reméljük senkit nem bántottunk meg ha még is az most fellélegezhet Felipe marad és reményeink szerint győzelemre viszi a Ferrarit idén,  két futam nem a világvége és a bizalmunk töretlen felé. Lehet hogy év végén ezt a hírt csak le kell porolnunk és valósággá válik, volt már rá példa amikor Kimit elküldtük rallyzni.

És mi a tanulság? Ne higgyetek el mindent elsőre, nézzetek meg más forrást is és nem érhet meglepetés április elsején se.

 Akik megosztották előző hírünket, azt megkérem ezt is ossza meg nehogy valakihez ne jusson el a cáfolat!

Forza Ferrari Felipével és Fernandóval


Tweet