Massa szimulátorban készül a barcelónai tesztre

Nyomtatás

altFelipe Massa két nagyon elfoglalt szimulátoros napon van túl, melynek keretében készült fel tegnap és tegnapelőtt a barcelónai tesztekre. 

A brazil, Fernando Alonsótól átvéve az F2012-es kormányát jövő csütörtökön, február 23-án tér vissza a valódi pályára.

"Legalább már szimulátorban volt lehetőségem kipróbálni az új autót a spanyol pályán." - Monacói hazatérése előtt mondta Felipe Massa a www.ferrarif1.comnak. "Nagyon érdekes két napon vagyok túl, mivel azon a pályán is teszteltünk, ahol az új autó már körözött, nevén említve Jerezben, majd a következő helyszínen is szimulátoroztunk."

"Még nagyon sok a tennivaló, hogy véglegesen kidolgozzuk az F2012-t, de ahogy előző héten is mondtam - és, amit Fernando Alonso is megerősített - úgy hiszem, nagy potenziál van ebben az autóban. Nagyon fontos, hogy jó sok kilométert tegyünk meg a jövőhéten, mert rengeteg új ötletünk van, amiket ki szeretnénk próbálni. A legfontosabb viszont az, hogy ne legyen semmilyen problémánk: tudom, hogy a csapat kitartóan dolgozik és mindent megtesz azért, hogy én és Fernando olyan helyzetben legyünk, hogy hosszú ideig kint tudjunk maradni. Előzetesként annyit mondanék: az elkövetkezendő teszten sem látjuk előre a stoppert, mint ahogy azt sem, hogy milyen körülmények között köröznek  az ellenfeleink. Az igazságról csak Melbourne-ben fog lehullani a lepel."


Tweet
Módosítás: ( 2012. február 18. szombat, 18:53 )