Alonso a magánéletéről

Nyomtatás

altFernando Alonso a Madonna di Campiglióban tartott sajtókonferencián elmondta, továbbra sem szeretne a magánéletéről beszélni, és szeretné, ha az újságírók ezt tiszteletben tartanák.

Fernando Alonso és Raquel del Rosario december közepén jelentette be, hogy öt év házasság után külön utakon folytatják az életüket.

A Wrooom rendezvényen tartott sajtótájékoztatón a riporterek arról kérdezték Alonsót, hogy a Maranellóban töltött sok idő miatt vált-e el feleségétől, de a spanyol nem akart a magánéletével kapcsolatos kérdésekre válaszolni.

"Soha nem beszéltem a magánéletemről a nyilvánosság előtt, és ma sem akarok így tenni. Olvasok és hallok dolgokat több forrásból, például, hogy valahol voltam, miközben valójában teljesen máshol voltam. Például megírták, hogy Oviedóban töltöttem az év végi szünetemet, holott valójában Los Ángeles de San Rafaelben voltam, közel Segoviához, csak hogy tisztázzuk."
    
"Ez az első alkalom, hogy a pletykák és találgatások kereszttüzében találtam magam ezen a szinten, és ez nagyon kiábrándító" - folytatta Alonso. "Raquel és én kértük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, de néhány órával az elválásunk bejelentése után, már sok szomorú dolgot olvastunk. Néhány vicces is volt közülük, mert annyira abszurd volt. Nem hiszem, hogy ez sokáig fog tartani, mert a dolgok változnak, és mert nem hinném, hogy a magánéletem ennyire az érdeklődés középpontjában állna."


Tweet