Véget ért a Wrooom - videóval

Nyomtatás

altPénteken véget ért a Ferrari és a Ducati idénynyitó rendezvénye, a Wrooom.


Az utolsó napon a két csapat versenyzői és tesztpilótái délelőtt még síeléssel szórakoztatták magukat és a közönséget, este pedig megrendezésre került a szokásos verseny a Madonna di Campiglióhoz közeli befagyott tavon.

Először a Ferrari alelnöke, Piero Ferrari gurult a jégre egy Ferrari FF volánjánál, majd a versenyzők jutottak főszerephez, akik először gokarttal, majd FIAT 500-asokkal vívtak meg egymással.

Az első, gokart futamot Valentino Rossi nyerte Felipe Massa és Fernando Alonso előtt. Alonsónak nem volt szerencséje, hiszen már az első körben megpördült, így a mezőny végéről kellett felkapaszkodnia. A dobogósokat követte a Scuderia két tesztversenyzője Giancarlo Fisichella és Marc Gené, míg a hatodik helyen Alessio Salucci, Valentino Rossi barátja ért célba, aki a bordatöréséből lábadozó Nicky Haydent helyettesítette.

A második versenyen az első futam végeredménye alapján sorakoztak fel a versenyzők a rajtrácsra. A FIAT 500-asok csatáját Felipe Massa nyerte. A brazil nagyszerű csatában, néhány körrel a leintés előtt előzte meg az addig élen álló Rossit. A harmadik ezen a versenyen is Alonso lett. A negyedik helyen Gené, míg az ötödiken Fisichella ért célba.

Az utolsó nap összefoglalója:


Tweet