Domenicali: Immunis vagyok az eufóriára

Nyomtatás

altHuszonnégy órával a hockenheim-i győzelem után már semmiféle eufória nem volt tapasztalható a Ferrarinál. Ma már mindenki a soron következő Magyar Nagydíjra koncentrál a csapatnál. A mérnökök visszatértek Maranellóba, a szerelők pedig már Budapesten tartózkodnak, hogy felkészítsék Fernando és Felipe autóját a hétvégére.

„Jó látni, hogy a rajongóink elégedettek az eredménnyel, de Maranellóban továbbra sincsenek illúzióink. Tény, hogy Fernando vezeti a világbajnokságot, de ez nem jelenti azt, hogy minden rendben van, épp ellenkezőleg. A Red Bull az elmúlt években nagyon erős volt Budapesten és a McLaren is újra jó formában volt Németországban. Aztán ott van még a Mercedes, a Lotus és más csapatok, mint például a Williams vagy a Sauber, akik megmutatták már, hogy bizonyos körülmények között a dobogóért harcolhatnak.”- nyilatkozta Stefano Domenicali.

Délután a csapatfőnök visszatért a májusi, Észak-Olaszországot sújtó földrengés helyszínére Luca di Montezemolo, Fernando Alonso és Felipe Massa társaságában.

„Mint mindig, Montezemolo elnök most is világosan fogalmazta meg céljait. Két lábbal a földön állunk és dolgoznunk kell. Budapest után két nagyon kemény verseny következik Spában és Monzában, ahol meg kell mutatnunk, hogy a gyors pályákon is versenyképesek vagyunk. Az F2012 teljesítménye javult a szezon elejéhez képest. Még hosszú út áll előttünk, telis-tele nehézségekkel. Veszélyes elkapni a kívülről áradó eufóriát. De nyugodt vagyok, mert én már teljesen immunis lettem ezekre a dolgokra.”


Tweet
Módosítás: ( 2012. július 24. kedd, 22:36 )