A Ferrari online aukciót szervez a földrengés áldozatainak hozzátartozóiért

Nyomtatás

A Ferrari nemzetközi aukció megnyitásával szeretne segíteni az Emilia-Romagna tartományban május 20. óta történt földrengésekben odaveszett áldozatok családjainak.

 

A jövő héten kezdődő aukciónak külön dedikált részt hoznak létre a www.ferraristore.com weboldalon, amelynek célja, hogy jelentős összeggel tudják támogatni az összes családot, akik elvesztették szeretteiket.

Az aukción olyan különlegességekre lehet licitálni, mint például egy 599XX EVO, a legextrémebb orrmotoros Ferrari versenyautó, amelynek kereskedelmi értéke több mint 1.3 millió euro. Az 599XX EVO a Ferrari legmodernebb technológiáinak eredménye, amelyeket részben az utcai autókból, részben pedig a Forma 1-ben szerzett tapasztalatokból szerzett. Ezen felül különböző Forma 1-es relikviák is kalapács alá kerülnek, V8-as motor, versenyoverallok, bukósisakok, amelyek egytől egyik az F1 pilóták felajánlásai, illetve egyéb memorabiliák az utóbbi évek versenyautóiból.

A Ferrari Store felajánlása pedig különleges Ferraris karórákból áll.

Amint a földrengés híre elterjedt a sajtóban, Ferrari ügyfelek és gyűjtők világszerte jelentkeztek, hogy felajánlják hozzájárulásukat az áldozatok családjainak. Nem ez az első ilyen akció, az utóbbi években ugyanis két alkalommal is a Ferrari rajongóinak jóvoltából sikerült helyreállítani katasztrófa sújtotta városokat. Abruzzo, amely szintén földrengés áldozata lett, illetve két iskolát Ishinomakiban (Japán). Utóbbi esetben több mint 80 millió jent sikerült adományozni.

 


Tweet