Alonso: Otthon érzem magam itt

Nyomtatás

altTegnap tartották a Ferrari Passion Day nevű rendezvényt Mugellóban.


Az eseményen a Scuderia Ferrari Club tagjai találkozhattak többek között Fernando Alonsóval, a tesztversenyzőkkel, Davide Rigonnal, Marc Genével és Giancarlo Fisichellával, az AF Corse versenyzőjével, Andrea Bertolinivel, valamint a Ferrari Versenyzői Akadémia tagjaival, Jules Bianchival, Brandon Maisanóval, Raffaele Marcielóval, Lance Stroll-lal.

Fernando Alonso a rendezvényen elmondta az idei évi bajnokság igazán keménynek ígérkezik, de ő mindent megtesz azért, hogy sikeresen szerepeljen.

"A bajnokság igazi csatának bizonyul, de még ha nehéz is, a cél még mindig a győzelem. Minden sportoló erős versenyszellemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy soha nem adhatod fel, és a körülötted lévők munkája is nagy ösztönzés, egy kötelezettség, hogy mindig 100 százalékot nyújts."

Alonso elmondta, mára a Ferrari a második családja lett.

"Amikor valaki ilyen sok időt tölt velük, a csapat a családjává válik, és én otthon érzem magam itt. És ez jó, mert mi nem csak együtt dolgozunk, hanem rengeteg időt együtt is töltünk a szabadidőnkben, és ami nélkül egy nagyon fontos ösztönzés hiányozna" - mondta Alonso a Ferrari rajongóknak.


Tweet