Alonso: Az első néhány versenyen szenvedni fogunk

Nyomtatás

altFernando Alonso szerint a Ferrarira még nagyon sok munka vár, és a spanyol szerint az első néhány futamon szenvedni fog a csapat.

Annak ellenére, hogy a Ferrari megtiltotta versenyzőinek, hogy interjúkat adjanak, Fernando Alonso a spanyol Canal+ Ligának az utolsó tesztnap előtt adott rövid nyilatkozatában elmondta, még nagyon sok munka vár a csapatra.

"Nagyon sok dolog van, amin még dolgoznunk kell. Össze kell szorítanunk a fogunkat és egy darabig el kell ezt viselnünk. Szenvedni fogunk a szezon első néhány versenyén, mert még mindig nem vagyunk 100%-os formában" - nyilatkozta a kétszeres világbajnok a szezon előtti problémákról.

"Jó formában vagyunk, annak ellenére is, hogy még nagyon sok dolgon kell dolgoznunk és javítanunk. Közeledünk a szezon előtti utolsó teszt végéhez, és fel szeretnénk mérni, hogy hol állunk jelenleg. Még mindig van min dolgoznunk, és össze kell szorítanunk a fogunkat, és javítani a dolgokon lépésről lépésre."

A Barca TV-nek adott nyilatkozatában sem rejtette véka alá, hogy jelenleg nincs csúcsformában a csapat.

"A Ferrarinak jelenleg még rosszabbul megy, mint Messinek vagy Iniestának. Minden lehetőséget megragadok, hogy ellátogassak futballmeccsekre. Oviedo a gyenge pontom, de sokkal nagyobb rajongója vagyok a Real Madridnak. A labdarúgás látványossága lélegzetelállító" - és különösen a Barcelona játéka nyűgözi le Alonsót. "Olyan jól játszanak, hogy nagyszerű szórakozás nézni, ahogy futballoznak."


Tweet