Szerkesztőt keresünk!

Nyomtatás

Eljött az az idő, amikor elértünk egy szintet és azt meg akarjuk tartani, továbbmegyek magasabb színvonalra szeretnénk emelni. Mint az utóbbi 1 évben láthattátok, híreink nagy része már saját fordítás. Ahhoz, hogy ezek a fordítások a lehető leghamarabb elérjenek Hozzátok, Olvasókhoz szükségünk lenne még (legalább) egy szerkesztőre.

Most nem szeretnék átmenni egy állásajánlatszerű hírbe, ugyanis a dologhoz hozzátartozik hogy, csapatunk minden tagja szurkoló, aki hobbiból csinálja ezt, így ha valaki esetleges anyagi haszon érdekében vállalná a dolgot, az innentől ne olvassa tovább a hírt. :) Mivel szeretnénk magas színvonalon továbbvinni az oldalt, az új szerkesztő(k)nek bizonyos elvárásoknak meg kell felelni.

Nyelvismeret: Cikkeink nagy része külföldi híroldalakról származik, ezért angol, német, olasz esetleg spanyol nyelv  (a felsoroltak közül  elég egy :) ) ismerete szükséges. Nyilván nem  kell anyanyelvi szint, de azért magabiztos nyelvtudás szükséges.

Helyesírás: Mivel elég sokan olvassák az oldalt, azt hiszem érthető elvárás részünkről, hogy jó fogalmazókészséggel és helyesírástudással rendelkezzen a szerkesztő.

Az elvárásokat talán itt abba is hagynám, bár a legfontosabb még hátravan: a csapatmunka. Mivel többen vagyunk, fontos a kommunikáció, ezért a jelentkezőket szeretnénk megismerni a fórumunkon is. Fontosnak tartom még kiemelni, hogy ezt ne munkának tekintsétek, hanem szórakozásnak. Most írhatnám, hogy kommunikációs végzettség előny - persze örülnénk neki -, de ami ennél sokkal fontosabb nálunk az a Ferrari iránti szeretet, mert enélkül nehezen képzelhető el egy rajongói oldalon szerkesztőnek lenni. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, küldj egy rövid bemutatkozó levelet az info@f1ferrari.hu-ra! A levélbe kérjük írd bele, mióta nézed a Formula 1-et illetve, hogy miért szeretnél szerkesztő lenni.

Jelentkezz minél előbb!

 

                                                                                                                                                 

 

 


Tweet
Módosítás: ( 2012. október 01. hétfő, 17:31 )