F1 Ferrari Hírek - Mindig Naprakész

2023. szeptember 22. péntek.

van hátra a 2015-ös Maláj Nagydíjig

Slovakiaring: Egy családias hétvége a Zengő csapattal!

E-mail Nyomtatás PDF

Az elején leszögezem, ez egy baráti hangulatú élménybeszámoló a SlovakiaRingen töltött hétvégémről, sok apró sztori az indulástól a hazaérkezésig, ha apró hibák lesznek benne nézzétek el nekem!

Szombat hajnalban indultam, gondoltam ha egész héten 4-kor keltem, akkor ezen a fontos napon se aludjak tovább. A pálya 150 km-re van az otthonomtól, de mivel hely ismeretem nem volt gondoltam, inkább korán érkezzek mint későn. A magyar és a szlovák utakról is meg van a véleményem, de tekerjünk inkább arra pontra, amikor a pályára vezető útra kanyarodtam. Talán 7 óra se volt még, az út szélén szép nagy táblákkal jelezték milyen fontos események lesznek a pályán idén, ez volt az első pozitívum. Az autón még rajt volt a tavalyi P2-es WSR-es matrica ez alapján simán a média parkolóba tereltek volna, de mondtam még csak most veszem át a passt. Az akkreditációs központba természetesen magyarul is beszéltek, meg kértek várjak 8-ig akkor tudják átadni, de többen érkeztek így megkönyörültek rajtunk és elkezdték osztani. Valami hiba folytán nálam a fotós mellény nem volt beikszelve (lehet az én hibám volt) ez dolog akkor picit bosszantott, most visszatekintve a hétvégére egyáltalán nem hiányzott, talán így többet voltam szurkolók közt akarom írni többet voltam szurkoló mint fotós! Első utam a paddockba vezetett, természetesen a Zengő boxhoz siettem, nem volt nagy élet a pályán még. Akkor még fel engedtek a Vip teraszra is onnan Norbit pillantottam meg először, első képek fentről el is készültek. Messziről integetett köszönt mindenki, ezért is írtam címnek ezt hogy családia, mert tényleg nagyon közvetlen volt az egész csapat.

Első szabadedzés, fent maradtam a teraszon, Vip részlegbe nem sok magyar volt ekkor, amikor láttam, hogy jön be Norbi, és füstöl a kocsi, ekkor hangosan megszólaltam magyarul ezt nem hiszem el ilyen nincs mi füstöl már megint, néztek rám együtt érzően a mellettem állók. Lementem a boxhoz, jöttek a Hondától az emberkék mi lehetett a gond. Később Zengő Zoli megjegyezte Oriolának hogy a Hungaroringre nevet váltunk „Smoke Racingre” jött egy mosoly tőle, de látszott itt még feszült volt! Közben felfedeztem a paddockot, körbe jártam párszor készült pár kép, majd szépen jöttek az ismerősök, így már nem egyedül bóklásztam, megbeszéltük mi füstölt, Juni Gyuri elmondta pontosan mi is volt a gond.

Második szabadedzés, gondoltuk felmegyünk a teraszra mondtam, hogy a jó kilátás, igen ám de ekkor jött meglepetés „csak VIP” media pass ide nem szól, na akkor most gyorsan tanakodtunk honnan nézzük az edzést. Gondolkoztam a következő sztorit elmeséljem-e, de semmi tilosat nem csináltuk és azt is engedéllyel,tehát úgy döntöttük megnézzük a másik oldalt hogy az épületben fel engednek-e, mondtam ha már itt vagyunk menjünk fel az emeletre is. Majd ott megláttuk a tetőre vezető létrát! Eszünk ágába nem volt felmenni, nyilván nem szabad, de azért eljátszottunk hangosan a gondolattal onnan milyen jó képek készülnének. Gondolom ezt meghallották, mert kijött egy hölgy és a következőket kérdezte, Pestről jöttek? (egyszerűség kedvéért válaszoltam igen, végül is csak én nem jöttem onnan ) Média? (rá néz a gépemre) Mondom igen mutatom neki a passt. Fel szeretnének menni? Hát kb megszólalni nem tudtunk csak bólogattunk mint a kisgyerek amikor megkérdezik tőle hogy akar-e menni az állatkertbe. Megkérdezi a főnökét, hogy felmehetünk-e. Pár perc múlva visszajön a Race Control szobából, azt üzeni felmehetnek saját felelősségre, csak vigyázzanak magukra. Szerintetek? sűrű köszönjük közepette már a létrán is voltunk, na erre írtam fotós mellényben nem is biztos hogy ide tévedtünk volna. A tetőn iszonyat szél fogadott minket, se korlát se semmi, nagy antennák, egy operatőr a kamerájával és mi. Majd hozom a képeket meglátjátok innen az egész pálya látható volt és iszonyat jó képeket lehetett csinálni! Majd jött pár secus nekik nem szóltak,hogy ezt nekünk megengedték, lezavartak minket, de a létráról, természetesen magyarul megbeszéltem velük, hogy nem engedély nélkül másztunk fel hanem megengedték, úgy látszik el is fogadták, de azért nem vártuk meg őket míg lejönnek.

Az időmérőt már a tribünön néztük volt Norbi Norbi, mivel nem volt egyetlen darab kivetítő sem és helyi műsor közlő csak szlovákul mondta hogy WETECECE ezért csak találgattunk, hányadik. De aztán az okostelefon megmentett minket tudtuk hogy Norbi 3. lett! Hihetetlen nagy volt az öröm, irány a paddock, Kiderült, hogy Norbi nem boxban van, hanem kint oszt autogramot nagy volt az öröm. Johanna is vele volt készítettem róluk is pár képet.Majd a Zengőbox előtt, gratulációk hada, többször tanúja voltam az évek során ennek a pillanatnak, Norbi hulla fáradt, de mindenkinek meg áll egy fotóra egy aláírásra. Válaszol minden kérdésre, most például csalódottan mondta, hogy hibázott a gyors körén és lehetett volna jobb, persze aztán hozzátette örül a harmadik helynek. Késő délután volt, gondoltam elindulok mert csak 20km-re találtam szállást oda is kell találnom. Az úton Schumi mosolygott rám egy óriás plakátról, ilyen Magyarországon miért nincs?

Másnap korán indultam a pályára, kicsit álmosan belenéztem a tükörbe, egy Honda Accord készült előzni, miután megelőzött Zengő Motorsport matrica az autón, magamba mondtam is na akkor Gps-t akár ki is kapcsolhatom jó úton vagyok, na ekkor jött a dilemma, GPS azt mondja fordulj jobbra, zengős kocsi meg ment egyenesen, lefordultam pár perccel később körforgalomba újra összetalálkoztunk, Juni Gyuri vezetett onnantól már tudták az irányt. A parkolóban köszöntem nekik pont mellém álltak be, van azért egy hangulata a dolognak, hogy a pályára vezető úton ilyenek történnek. Korábban érkeztem mint tegnap Zengő boksz zárva, egy álmos Tarquinivel találkoztam, Oriola kávézott, csináltam pár hangulat képet az ébredező paddockról.

A Warmupot tribünről néztem, most nem volt mobilnet senkinél, ezért a paddockba érve (ugye ott volt ingyen wifi) olvastuk Juni Gyuri kiírását „hát ezt megnyertük” Emlékeztek akkor ki is raktam F1ferrarira. Szép lassan jött a tömeg is megérkeztek a buszosok is egyre nagyobb lett hangulat.

Közben paddockban találkoztunk Zengő Zolival, Szujó Zolival, Fuchs Ricsivel, Wéber Gabival készültek a képek és jókat beszélgettünk, ismét egy indok miért is írtam hogy családias.

ETCC futamokat is tribünről szurkoltuk. Majd jött a várva várt első verseny. Ekkor kijelentettem, hogy a gépet most elteszem rengeteg képem van az autókról, szurkolókról most bizony szurkolni kell! Így is lett majd amikor pár kör volt hátra elkezdtem mondogatni, én bizony ezt a pódium mellől akarom fotózni! 2 kör lehetett hátra elkezdtem futni a paddockhoz, szerencsémre egy nagy csoport jött le a lépcsőn én meg sűrű Sorry, közepette mentem fel a dobogó mellett álló kordonhoz, ekkor egyik hostes csaj mondja, csak a második futam után lesz díj átadó, ekkor tömeg oszolni kezdett, ekkor már tudtam hogy én bizony nem mozdulok és előkelő helyről megvárom a második futamot itt! Így is lett összeismerkedtem egy rajongó társammal, végig szurkoltuk a futamot, szomorúak voltunk hogy az nem sikerült jól, de már izgatottan vártam hogy jöjjön díjátadó. Coronelék díjátadója volt a főpróba, előttem ugrált 2 fotós meg egy operatőr, de Norbiék díjátadóra már megtaláltam a réseket, és sikerült jól elkapnom a pillanatokat. Büszke vagyok rá, hogy a Honda Racing is megosztotta az albumot. Norbi rendesen lelocsolt pezsgővel, de ez nem panaszkodás, gratuláltam neki még ott oda jött, ahogy Tarquini is, akinek még a dobogón mutattam vezényelje az olasz himnuszt, meg is tette a végén!

Aztán irány paddock ismét, jól helyezkedtem, tudtuk honnan fog jönni Norbi, ezért az első képeket mi csináltuk vele, természetesen itt is gratuláltam neki újra, és ismét látszott rajt az öröm és a fáradtság, de ismét végig fogadta a gratulációkat, a fotókat, az aláírásokat, de itt már felszabadult volt a dobogón még látszott rajt egy kis feszültség a második futam miatt. Elkészült minden fotó, minden aláírás ki lett osztva, egy mozgássérült fiút is oda hoztak, Norbi üdvözölte, hogy veled már találkoztam, a fiúnak nem kellett több fülig ért a szája, megható pillanat volt.

Norbi megköszönte ismét a támogatást mindenkinek, majd szép lassan eltűnt a boxban. Nem csak mozgássérült srácnak, de nekünk is fülig ért a szánk szép lassan elindultunk a kijárat felé. Nap zárásaként (gondoltam ekkor) egy Bugatti Veyrone-t csodáltunk meg a parkolóban, úgy gondolom nem kell elmondani senkinek mekkora ritkaság ez. Aztán mindenkitől elköszöntem beültem az autóba, majd csikorgó kerekek, nagy porfelhő valaki mellettem megforgatta az autót, magamba meg is jegyeztem „ki ez az állat? :D ” hát Pepe Oriola volt, neki megbocsájtottam szép zárása volt a hétvégének.

Azért is írtam le ezeket, hogy aki még gondolkodik hogy kijöjjön-e, vagy eldöntötte hogy kijön csak nem tudja vegyen-e paddock jegyet, az tovább ne gondolkodjon higgyétek el nekem életre szóló élmény lesz akár „csak” tribünön vagy ha van lehetőségetek a padockban is átélni ezt az élmény! Hajrá Norbi Hajrá Zengő Motorsport!!!

Ha eddig eljutottál akkor talán nem volt unalmas a beszámoló, készülnek folyamatosan készülnek válogatás albumaim amiket az Sfphoto facebook oldalamra folyamatosan töltök fel, a lájkoknak és a visszajelzéseknek mindig öröülök :) de ide beszámoló alá is belinkelem ahogy készülnek:

Honda podium - FIA WTCC - Slovakiaring Race 1 2013 (27 fénykép)

Slovakiaring - Michelisz Norbert 2013 (35 fénykép)

 

Hozzászólások (1)Add Comment
kálmán89
kálmán89
2013 május, 01
85.66.120.57
...

szép és jó kis beszámoló!

Szóljon hozzá Ön is!
Kérjük, hogy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni. Ha még nincs fiókja, akkor regisztráljon!

busy
Módosítás: ( 2013. április 30. kedd, 19:27 )  

Képeslap Indiából

News image

Három futam és tizenhárom pont választja el Fernando Alonsót...

hétfő, 29 október 2012

Bővebben

Füstbe ment terv, minden remény a versenyre maradt

News image

  Előzetesen a pilótáink, és a csapat vezetősége is...

szombat, 27 október 2012

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok az Indiai Nagydíj pénteki napját követően

News image

Felemás eredményekkel indult az Indiai Nagydíj a Ferrari két...

péntek, 26 október 2012

Bővebben

Alonso: Mindenki akarja ezt a bajnokságot a csapatban

News image

Fernando Alonso délelőtt az UNICEF nagyköveteként tevékenykedett, délután azonban...

csütörtök, 25 október 2012

Bővebben

Massa: Már nagyon várom a következő szezont

News image

Felipe Massa ma találkozott először a sajtó munkatársaival mióta...

csütörtök, 25 október 2012

Bővebben

Most moss kezet!

News image

Fernando Alonso 2005 óta az UNICEF nagykövete, és ma...

csütörtök, 25 október 2012

Bővebben

India GP 2012: Visszavágó?!!!

News image

Visszavágó. Bizony ez az a szó, ami elsőre eszembe...

csütörtök, 25 október 2012

Bővebben

Nyilakozatok az időmérő edzés után

News image

Noha az edzés nehezen indult Fernando Alonso számára, a...

szombat, 13 október 2012

Bővebben

Versenyői nyilatkozatok a Koreai Nagydíj pénteki napját követően

News image

Bár a Red Bull nagyon erősnek tűnt a pénteki...

péntek, 12 október 2012

Bővebben

Massa: Extra motiváció a hátrlévő versenyekre

News image

Felipe Massa hosszú idő után a múlt heti Japán...

csütörtök, 11 október 2012

Bővebben

Alonso: Egy majdnem tökéletes bajnokság

News image

Tegnap érkezett Fernando Alonso Koreába, ma pedig már az...

csütörtök, 11 október 2012

Bővebben

Felipe és a jövő

News image

Felipe Massa második lett a Japán Nagydíjon. Pár éve...

szerda, 10 október 2012

Bővebben

Képeslap Japánból

News image

Kitörő mosoly az egyik oldalon, mérhetetlen csalódottság a másik...

hétfő, 8 október 2012

Bővebben

Futam utáni nyilatkozatok

News image

A mai napot vegyes érzelmekkel hagyta maga mögött a...

vasárnap, 7 október 2012

Bővebben

Nyilatkozatok az időmérő utánról

News image

A nehéz harmadik szabad edzés után Felipe Massa azonnal...

szombat, 6 október 2012

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a Japán Nagydíj pénteki napját követően

News image

Nem sikerült túl fényesen a Japán Nagydíj pénteki napja...

péntek, 5 október 2012

Bővebben

Alonso: Kisebb csoda, hogy mi vezetjük a bajnokságot

News image

Fernando Alonso is találkozott ma a sajtó munkatársaival Japánban,...

csütörtök, 4 október 2012

Bővebben

Massa magabiztosan várja a Japán Nagydíjat

News image

Felipe Massa a Japán Nagydíj csütörtöki sajtókonferenciáján ismét elmondta,...

csütörtök, 4 október 2012

Bővebben

Massa: Természetesen fontos a jövőm, de most az eredmények a legfontosabbak

News image

A Japán Nagydíjjal az idei év talán egyik legnehezebb...

kedd, 2 október 2012

Bővebben

Szerkesztőt keresünk!

News image

Eljött az az idő, amikor elértünk egy szintet és...

szombat, 26 március 2011

Bővebben

Átszervezésekkel indul az új év a Ferrarinál

News image

  Rengeteg újságíró és autósportban elismert szakember megerősítette, hogy...

szerda, 26 december 2012

Bővebben

Michelisz: szeretem a Ferrarit

News image

Nagy megtiszteltetés érte oldalunkat, amikor a friss WTCC privát...

szombat, 22 december 2012

Bővebben

De la Rosa boldog, hogy tesztelheti az új Ferrarit

News image

Pedro de la Rosa elismerte, meglepetésként érte, hogy a...

kedd, 29 január 2013

Bővebben

Domenicali: "a pályán fogunk válaszolni a kritikákra"

News image

Stefano Domenicali állt a sajtó képviselői elé, az idénnyitó...

péntek, 18 január 2013

Bővebben

Alonso gondolatai Hamiltonról, Vettelről, a Twitterről és az idei évről

News image

Fernando Alonso a versenynaptár hosszáról, a Twitterről, legerősebb riválisairól...

péntek, 18 január 2013

Bővebben

F1 Ferrari naptár 2013 (Töltsd le ingyen)

News image

Bár kicsit megkésve de elkészültünk 2013-as naptárunkkal, amit minden...

csütörtök, 17 január 2013

Bővebben

Alonso: Biztos vagyok benne, hogy egy jobb autóval kezdhetem a szezont

News image

Fernando Alonso a Ferrari évadnyitó rendezvényén, a ’Wrooom!’-on találkozott...

csütörtök, 17 január 2013

Bővebben

Wrooom 2013- Massa: „Fernandoval a csapatért dolgozunk”

News image

Felipe Massa a Wrooom alkalmával megrendezett sajtótájékoztató beszélt a...

csütörtök, 17 január 2013

Bővebben

Bianchi nyerte Massa gokartversenyét

News image

Jules Bianchi nyerte a Felipe Massa által szervezett, Desafio...

hétfő, 14 január 2013

Bővebben

Alonso szerint "hízelgőek" Helmut Marko szavai

News image

Helmut Marko a Red Bullettin magazinnak adott nyilatkozatában bírálta...

szerda, 9 január 2013

Bővebben

Domenicali: Nem ismétlődik meg a tavalyi eset

News image

A tavalyi évet nagyon szerényen kezdte a Ferrari, a...

vasárnap, 6 január 2013

Bővebben

Kirándulás a Spanyol Nagydíjra: Anita és Zita beszámolója

News image

  ANITA Budapest – Barcelona – Montmeló -Budapest 2013....

vasárnap, 26 május 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a Monacói Nagydíj csütörtöki napját követően

News image

Problémamentes 'pénteki' napot zárt a Ferrari a Monacói Hercegségben....

péntek, 24 május 2013

Bővebben

Monacói előzetes- Felipe Massával

News image

Viták nélküli Forma 1? A Ferrari sárga színű festéssel...

szerda, 22 május 2013

Bővebben

Forma-1-es pálya a kert végében

News image

  Imola… A város nevének hallatán minden F1 rajongónak...

szombat, 18 május 2013

Bővebben

Alonso nyerte a Spanyol Nagydíjat

News image

A Forma-1 mezőnye végre Európába érkezett, méghozzá a Ferrari...

vasárnap, 12 május 2013

Bővebben

A barcelonai kvalifikáció eredménye

News image

A WTCC őrület után visszatérünk ismét a Forma-1-es hírekhez,...

szombat, 11 május 2013

Bővebben

WTCC: Hungaroringi Michelisz őrület a hétvégén

News image

  Egy hét telt el az első Hondás dobogó...

péntek, 3 május 2013

Bővebben

Felipe Massa: Búcsúmenet a gyökerektől

News image

Szabó Balázs - Felipe Massa tizenkét éves periódus után...

vasárnap, 17 november 2013

Bővebben

Fejlesztések az Abu-Dhabi Nagydíjra

News image

Szabó Balázs – A Ferrari néhány új aerodinamikai elemet...

péntek, 8 november 2013

Bővebben

Számvetés: Dél-Korea Nagydíj

News image

Szabó Balázs – A Dél-koreai Nagydíjon folytatódott Sebastian Vettel...

vasárnap, 6 október 2013

Bővebben

Dél-Koreai Nagydíj: Nyilatkozatok az időmérő után

News image

Szabó Balázs - Egyik versenyző sem volt megelégedve az...

szombat, 5 október 2013

Bővebben

Szingapúr: Nyilatkozatok péntek után

News image

Szabó Balázs – Ahogyan várható volt, a Monaco-Hungaroring duója...

péntek, 20 szeptember 2013

Bővebben

Leleplezzük Kimi Raikkönent

News image

            Szabó Balázs - Noha Kimi bajnoki címet szezett...

csütörtök, 12 szeptember 2013

Bővebben

Felipe 2014-ben elhagyja a Ferrarit

News image

Felipe búcsúzik a Ferraritól ! Instagramra töltötte fel a...

kedd, 10 szeptember 2013

Bővebben

Előzetes: Olasz Nagydíj

News image

Az Olasz Nagydíj értelemszerűen különleges szerepet tölt be a...

csütörtök, 5 szeptember 2013

Bővebben

Monzai előzetes a Ferrari elnökével

News image

Futam Monzában mindig volt és valószínűleg mindig is lesz,...

szerda, 4 szeptember 2013

Bővebben

A lovak megbokrosodtak: Kimi a látócsövön

News image

Szabó Balázs - Az augusztusi szünet mindig is átigazolási...

hétfő, 2 szeptember 2013

Bővebben

Mi vár rád a WSR hétvégén a Hungaroringen? (Szeptember 14-15)

News image

2013. szeptember 14-15.-én hetedszer látogat el hazánkba a World...

hétfő, 2 szeptember 2013

Bővebben

Frissült történelem rovatunk a 2007-es évvel

News image

      (function(d, s, id) { var js,...

vasárnap, 1 szeptember 2013

Bővebben

Pengeélre állítjuk Domenicalit (Második rész)

News image

Szabó Balázs - Egy csapatvezető nem csak fontos döntések...

szombat, 31 augusztus 2013

Bővebben

Pengeélre állítjuk Domenicalit (Első rész)

News image

Szabó Balázs - Egy csapatvezető nem csak fontos döntések...

csütörtök, 29 augusztus 2013

Bővebben

Alonso harcias, Spa pedig kiszámíthatatlan

News image

Szabó Balázs - Megnyerte az időmérő első, esős részét,...

szombat, 24 augusztus 2013

Bővebben

Varázsló nyomában: Fernando Alonso élete (Harmadik rész)

News image

Szabó Balázs - Gyémánttehetség, szédületes gyorsaság, intelligencia, csillapíthatatlan vágy a...

csütörtök, 22 augusztus 2013

Bővebben

Ferrari történelemóra - 1967

News image

Frissült a a Ferrari történelemóra rovatunk. 1967 http://f1ferrari.hu/ferrari_tortenelem_ora/  ...

csütörtök, 22 augusztus 2013

Bővebben

Domenicali: A lehető leggyorsabb autót kell biztosítani pilótáinknak

News image

Domenicali egyértelművé tette hogy a csapat jövőjéről szóló pletykák...

szerda, 21 augusztus 2013

Bővebben

Varázsló nyomában: Fernando Alonso élete (Második rész)

News image

Szabó Balázs - Gyémánttehetség, szédületes gyorsaság, intelligencia, csillapíthatatlan vágy a...

kedd, 20 augusztus 2013

Bővebben

Varázsló nyomában: Fernando Alonso élete (Első rész)

News image

Szabó Balázs - Gyémánttehetség, szédületes gyorsaság, intelligencia, csillapíthatatlan vágy a...

vasárnap, 18 augusztus 2013

Bővebben

Viszlát aerodinamika, üdv mechanika!

News image

Szabó Balázs - Természetesen nem int búcsút a Formula-1...

szerda, 14 augusztus 2013

Bővebben

Új éra hajnalán: Technikai szabályváltoztatások

News image

Szabó Balázs - A Formula-1 egy új éra felé...

kedd, 13 augusztus 2013

Bővebben

A Ferrari magyar "pápája"

News image

Többen összefutottatok Dénessel (A Ferraris pápával :) ) pénteken,...

kedd, 13 augusztus 2013

Bővebben

Ahol a legendák tovább élnek – Ferrari Classiche

News image

Ferrari Classiche… A Ferrari rajongók többségének valószínűleg nem mond...

szerda, 7 augusztus 2013

Bővebben

A Ferrari visszatér Le Mans-ba?

News image

  Szabó Balázs - A Ferrari hamarosan dönt arról,...

vasárnap, 4 augusztus 2013

Bővebben

Schumacher boldog otthon is

News image

Szabó Balázs - A hétszeres világelső pilóta elismerte, nem...

péntek, 2 augusztus 2013

Bővebben

Viszlát, Wrooom!

News image

A Ferrari 23 éven át Madonna di Campiglióban nyitotta...

péntek, 2 augusztus 2013

Bővebben

Ferrari: Kimi válthat, de nem hozzánk

News image

Szabó Balázs - A Ferrari fantáziahíresztelésnek nevezte azokat a...

péntek, 2 augusztus 2013

Bővebben

Montezemolo bekeményített

News image

Szabó Balázs - Di Montezemolo nyílt kártyákkal játszik: Alonsót...

vasárnap, 4 augusztus 2013

Bővebben

F1 Ferrari: Az ágaskodó lovak megpihennek lassan

News image

Szabó Balázs - A hétvégén kialakult feszültség Fernando Alonso és...

szerda, 31 július 2013

Bővebben

Jelentés a pálya széléről

News image

Szabó Balázs - A néhai Enzo Ferrari gyakran állt...

szerda, 31 július 2013

Bővebben

Második F1 Ferrari Hírek találkozó a Magyar Nagydíjon!

News image

Idén második alkalommal szervezzük meg közös találkozónkat a Hungaroringen,...

kedd, 23 július 2013

Bővebben

Fernando: Szenvedtünk az autóval

News image

Szabó Balázs – A Ferrari spanyol versenyzője, Fernando Alonso...

kedd, 23 július 2013

Bővebben

Alonso a zöld pokolban járt

News image

Fernando Alonso egy F12-el járta körbe a legendás pályát,...

hétfő, 15 július 2013

Bővebben

Német Nagydíj: beszámolók

News image

Szabó Balázs – Noha a ma mutatott forma jóval...

péntek, 5 július 2013

Bővebben

Előzetes:: Német Nagydíj

News image

Alig néhány nap telt el a Brit Nagydíj óta...

csütörtök, 4 július 2013

Bővebben

Domenicali értékel Silverstone után

News image

Stefano Domenicali gondterhelten hagyta el Silverstone-t. Örült, amiért sikerült...

szerda, 3 július 2013

Bővebben

Alonso felemás érzésekkel hagyta el Silverstone-t

News image

Fernando Alonso a tegnapi gyenge szereplés után ma felkapaszkodott...

vasárnap, 30 június 2013

Bővebben

Alonso nyugodtságra inti a csapatot

News image

Fernando Alonso egyelőre nem esik kétségbe és hasonló higgadtságot...

vasárnap, 30 június 2013

Bővebben

Ferrari építőkockákból

News image

Olvasóink között biztosan akadnak hozzám hasonlóan nagyra nőtt gyerekek....

szerda, 19 június 2013

Bővebben

Elhunyt a Ferrari történetének első futamgyőztese

News image

Kilencvenéves korában elhunyt Jose Froilan Gonzalez, aki elsőként nyert...

szombat, 15 június 2013

Bővebben

Kedvezőbb időjárásban, és jobb eredményekben reménykednek a Ferrarinál a Kanadai Nagydíjon

News image

Nem sikerült túl jól a kanadai időmérő a Ferrari...

vasárnap, 9 június 2013

Bővebben

Fry: Különböző aerodinamikai beállításokon dolgoztunk

News image

Mozgalmas nap áll a Ferrari mögött a Kanadai Nagydíj...

szombat, 8 június 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a Kanadai Nagydíj pénteki napját követően

News image

Esős, változékony időjárással kellett megbirkózniuk a csapatoknak és a...

szombat, 8 június 2013

Bővebben

Massa: Egy fontos hétvége

News image

Felipe Massa is hivatalos volt az FIA csütörtöki sajtótájékoztatójára,...

péntek, 7 június 2013

Bővebben

Alonso: Maximális koncentrációra lesz szükségünk

News image

A szokásos csütörtöki sajtókonferencián Fernando Alonsót az idei eredményeiről,...

péntek, 7 június 2013

Bővebben

Monacói vakáció - Lampért Dénes élménybeszámolója

News image

Tamás kért meg, hogy írjak a Monaco GP-ről egy...

kedd, 4 június 2013

Bővebben

Marco Mattiacci a Ferrari új csapatfőnöke

News image

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo és az egész...

hétfő, 14 április 2014

Bővebben

Stefano Domenicali lemondott a Ferrari csapatvezetői posztjáról

News image

Lemondott csapatvezetői posztjáról Stefano Domenicali, a Scuderia Ferrari vezetője....

hétfő, 14 április 2014

Bővebben

Fry: Pozitív eredmény

News image

Pat Fry, a Ferrari főmérnöke pozitívan értékelte a csapat...

szombat, 29 március 2014

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a maláj időmérőt követően

News image

Fernando Alonso a negyedik, Kimi Räikkönen a hatodik helyről...

szombat, 29 március 2014

Bővebben

Pénteki versenyzői nyilatkozatok a Maláj Nagydíjon

News image

Elégedetten nyilatkoztak a Ferrari versenyzői a Maláj Nagydíj pénteki...

péntek, 28 március 2014

Bővebben

Räikkönen: Biztos vagyok benne, hogy folyamatosan fejlődni fogunk

News image

Kimi Räikkönen részt vett az FIA hivatalos sajtókonferenciáján Malajziában,...

csütörtök, 27 március 2014

Bővebben

Alonso: Több van bennünk

News image

Fernando Alonso szerint az F14 T rengeteg fejlesztési potenciállal...

csütörtök, 27 március 2014

Bővebben

Montezemolo: Ti vagytok a mi erőnk

News image

Kedves Tifosi! Hihetetlennek tűnik, de hamarosan kezdetét veszi egy...

csütörtök, 13 március 2014

Bővebben

Alonso 600 kilométert tett meg pénteken

News image

Az utolsó téli tesztsorozat második napját zárta tegnap a...

szombat, 1 március 2014

Bővebben

Piero Ferrari: "Az év kulcskérdése a fogyasztás lesz"

News image

A mai nappal megkezdődött Bahrainben a 2014-es év téli tesztjeinek utolsó,...

csütörtök, 27 február 2014

Bővebben

Nagy Norbert Chevy-vel vág neki az ETCC-nek 2014-ben

News image

Ahogyan azt közel egy hónapja megígértük, mi is megosztjuk...

kedd, 25 február 2014

Bővebben

Allison: "Bahrainben rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk"

News image

A Forma-1 csapatai, így a Ferrari is a 2014-es...

hétfő, 24 február 2014

Bővebben

Räikkönen: Sokat kell még tenni azért, hogy teljesen készen álljunk

News image

Az utolsó napjához érkezett az előszezoni tesztek második, bahraini...

szombat, 22 február 2014

Bővebben

Pat Fry: A tervek teljesítése az elsődleges célunk

News image

Nem kezdődött jól a bahraini téli tesztek harmadik, pénteki...

szombat, 22 február 2014

Bővebben

Alonso: Még nem vagyunk olyan jók, mint szeretnénk

News image

Fernando Alonso szerint nehéz megjósolni, hogy mely csapatok lesznek...

péntek, 21 február 2014

Bővebben

Alonso: A kilométerek gyűjtésére koncentrálunk

News image

Fernando Alonso a harmadik legjobb idővel fejezte be a...

csütörtök, 20 február 2014

Bővebben

Második állomás Bahrein, Alonso tesztel elsőként

News image

A Ferrari ahogy megérkezett, már meg is kezdte a...

kedd, 18 február 2014

Bővebben

Forza Michael!

News image

A Ferrari Jerezből is üzent Schuminak: #ForzaMichael!

hétfő, 27 január 2014

Bővebben

Videón az új Ferrari, nyilatkozatokkal

News image

Ma délután bemutatták a 2014-es Ferrarit, facebook oldalunkon már a...

szombat, 25 január 2014

Bővebben

Nagy Norbert: A kedvenc pilótám között van Raikkönen

News image

A közelmúltban ünnepelte 19. születésnapját , de már az...

kedd, 21 január 2014

Bővebben

Villanyfényes Forma-1 a belváros közepén

News image

  Szingapúr… Az átlagos európai számára nem sokat mond...

vasárnap, 19 január 2014

Bővebben

Fernando Alonso Collection

News image

Szabó Ferenc képei és beszámolója.      (function(d, s,...

szerda, 11 december 2013

Bővebben

Az F1 Ferrari Hírek búcsúzik Felipe Massától

News image

Felipe Massa pályafutása a Ferrarinál véget ért, oldalunk így...

vasárnap, 1 december 2013

Bővebben

Felipe ferraris csapattársairól mesél

News image

Szabó Balázs – Felipe Massa elárulja, melyik csapattársával volt...

vasárnap, 24 november 2013

Bővebben

Óriási kihívás előtt a pilóták - a Ferrari duója

News image

Szabó Balázs – Csütörtökön elárulta a Ferrari duója, hogy...

péntek, 22 november 2013

Bővebben

Montezemolo: nincsenek szereposztások

News image

Szabó Balázs - A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo...

péntek, 22 november 2013

Bővebben

Felipe búcsúja Mugellóban

News image

Felipe a hétvégén búcsúzott hivatalosan a rajongóktól Mugellóban. Szerencsére...

hétfő, 11 november 2013

Bővebben

Slovakiaring: Egy családias hétvége a Zengő csapattal!

News image

Az elején leszögezem, ez egy baráti hangulatú élménybeszámoló a...

kedd, 30 április 2013

Bővebben

A szombati boldogság- nyilatkozatok az időmérő után

News image

A Ferrari számára jól sikerült a szombati időmérő, sikerült...

szombat, 20 április 2013

Bővebben

A bahreini időmérő edzés végeredménye

News image

Nico Rosberg szerezte meg a pole pozíciót Bahreinben, a...

szombat, 20 április 2013

Bővebben

Alonso: Versenyképesek vagyunk, de még nem eléggé

News image

Szabó Balázs - Fernando Alonso magabiztosan vágott neki a...

szombat, 20 április 2013

Bővebben

Bahrein,az első két szabadedzés eredménye

News image

Lezajlott a mai két szabadedzés Bahreinben: délelőtt a Ferrari...

péntek, 19 április 2013

Bővebben

Alonso és az utazások okozta stressz

News image

A Kínai Nagydíj győztese munkája legrosszabb részeként említette a...

csütörtök, 18 április 2013

Bővebben

SGP Racing Team – az F1 in schools magyar csapata

News image

A The Formula One™Technology Challenge, egyszerűbben csak F1 schools...

kedd, 16 április 2013

Bővebben

A szezon első győzelme

News image

Fernando Alonso szállította a Scuderia Ferrari idei első győzelmét...

vasárnap, 14 április 2013

Bővebben

Alonso nyerte a Kínai Nagydíjat

News image

A rajtnál Hamilton megtartotta a vezető pozícióját, mögé a...

vasárnap, 14 április 2013

Bővebben

Kulcsszerepben a gumik- Nyilatkozatok a kínai időmérőről

News image

Az időmérőn Fernando Alonso a harmadik Felipe Massa pedig...

szombat, 13 április 2013

Bővebben

Hamiltoné a pole pozíció Kínában

News image

Mercedes pole pozíció, Red Bull baki, Ferrari 3. és...

szombat, 13 április 2013

Bővebben

Fry: Ki kell értékelnünk a fejlesztéseket

News image

A Scuderia technikai igazgatója, Pat Fry elégedetten nyilatkozott a...

péntek, 12 április 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a Kínai Nagydíj pénteki napját követően

News image

Elégedetten nyilatkoztak a Scuderia versenyzői a Kínai Nagydíj pénteki...

péntek, 12 április 2013

Bővebben

Shanghai, első és második szabadedzés

News image

A Kínai Nagydíj első szabadedzésén Mercedes dominancia érvényesült, míg...

péntek, 12 április 2013

Bővebben

Alonso a dobogót célozza meg Sanghajban

News image

Fernando Alonso optimistán vág neki a kínai hétvégének, ahol...

csütörtök, 11 április 2013

Bővebben

Massát nem érdeklik a statisztikák, csak a jó szereplés

News image

Felipe Massa jó formában kezdte az idei évet, így...

csütörtök, 11 április 2013

Bővebben

Fry: Még mindig dolgoznunk kell azon, hogy a leggyorsabbak legyünk az időmérőn

News image

A Scuderia technikai igazgatója elmondta, különös figyelmet fordít a...

szerda, 10 április 2013

Bővebben

Massa magabiztos: "Ismét győzni fogunk"

News image

Felipe Massa hamarosan Ferrari-győzelemmel számol. Christian Klien szerint a...

szerda, 10 április 2013

Bővebben

Yas sziget a Forma-1 után

News image

  Cikkünk előző részében ( Forma 1 egy szürreális univerzumban...

kedd, 9 április 2013

Bővebben

Domenicali: "Kétségkívül a topcsapatok között vagyunk"

News image

Stefano Domenicali eleget látott az első két versenyből ahhoz,...

szerda, 3 április 2013

Bővebben

Áprilisi tréfa: Breaking News- Brawn váltja Domenicallit

News image

Most érkezett, így még friss és ropogós a hír....

vasárnap, 31 március 2013

Bővebben

Technikai fejlesztések – Ausztrália, Malajzia

Szabó Balázs - A szezon elindulásával ádáz fejlesztési küzdelem...

vasárnap, 31 március 2013

Bővebben

Massa biztos abban, hogy véget tud vetni a nyeretlenségi szériájának

News image

Felipe Massa biztos benne, hogy idén újra felállhat a...

szerda, 27 március 2013

Bővebben

Egymásnak feszül Alonso és Massa - Stílustanulmány

News image

Szabó Balázs - Noha Fernando Alonso a Ferrarinál töltött...

szerda, 27 március 2013

Bővebben

A keserű első körök - nyilatkozatok Malajziából

News image

Eseménydús Maláj Nagydíjon vagyunk túl. Volt itt minden, mint...

vasárnap, 24 március 2013

Bővebben

Fejetlenség jellemezte a Maláj Nagydíjat

News image

Alonso kiesett, a Force India mindkét versenyzője is feladta...

vasárnap, 24 március 2013

Bővebben

Pat Fry egy lenyűgöző versenyre számít Sepangban

News image

Annak ellenére, hogy a kívülről elég egyszerűnek tűnt a...

szombat, 23 március 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a maláj időmérőt követően

News image

2011-es Kanadai Nagydíj szombati napja óta most először láthattuk...

szombat, 23 március 2013

Bővebben

Rövidhírek egyenesen Malajziából

News image

  Szabó Balázs - A Ferrari a második és...

szombat, 23 március 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a Maláj Nagydíj pénteki napját követően

News image

Elégedetten nyilatkoztak a Ferrari versenyzői a Maláj Nagydíj pénteki...

péntek, 22 március 2013

Bővebben

Alonso: Malajzia lesz az igazi visszaigazolás számunkra

News image

Fernando Alonso nem pihenhetett túl sokat az Ausztrál futamot...

csütörtök, 21 március 2013

Bővebben

Massa: Ebben az évben sokkal következetesebb lehetek

News image

Felipe Massa ugyanolyan jó formában folytatja az idei évet,...

csütörtök, 21 március 2013

Bővebben

Melbourneből Sepangba, hidegből melegbe

News image

A Formula-1 tempója könyörtelen. A Scuderia Ferrari alig pár...

csütörtök, 21 március 2013

Bővebben

Montezemolo: "'La Speranzosa' újra reményt ad nekünk"

News image

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo úgy nyilatkozott, elégedett...

kedd, 19 március 2013

Bővebben

Alonso sem százas - hanem mindjárt kétszázas

News image

Fernando Alonso a hétvégén, Malajziában teljesítheti a 200. Formula-1-es...

kedd, 19 március 2013

Bővebben

Szurkolói beszámoló az Ausztrál Nagydíjról

News image

Egy igazán különleges beszámolót olvashattok a cikkben, köszönet mindezért...

kedd, 19 március 2013

Bővebben

Egy magabiztos pódium Ausztráliában

News image

A világbajnokság első és kiszámíthatatlan fordulóját, az Ausztrál Nagydíjat...

vasárnap, 17 március 2013

Bővebben

Ígéretes kezdés- Visszatekintés az Ausztrál Nagydíjra

News image

Az idő csak úgy rohan. Ezt mi sem jelzi...

vasárnap, 17 március 2013

Bővebben

Alonso és Massa is egyetért a versenyfelügyelők döntésével

News image

Nem született döntés a vasárnapi rajtsorrendről ma Melbourne-ben, így...

szombat, 16 március 2013

Bővebben

Elmosta az eső a harmadik szabadedzést

News image

A tegnapi két szabadedzést követően továbbra is nehéz lett...

szombat, 16 március 2013

Bővebben

Pat Fry: Van még teendőnk

News image

Mozgalmas pénteki napon van túl a Ferrari Ausztráliában. Az...

péntek, 15 március 2013

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok a melbourne-i pénteki napot követően

News image

Pozitívan értékelte az Ausztrál Nagydíj pénteki napját a Ferrari...

péntek, 15 március 2013

Bővebben

Vettel zárt az élen a második szabadedzésen is

News image

A második szabadedzésen újfent a Red Bull dominált és...

péntek, 15 március 2013

Bővebben

3, 2, 1 és kezdődik...

News image

A mai első szabadedzéssel kezdetét vette a 2013-as szezon,...

péntek, 15 március 2013

Bővebben

Massa: "Mindenünk megvan, hogy a jó irányba induljunk"

News image

Az Ausztrál nagydíjakon már tradíciónak számít - ez már...

csütörtök, 14 március 2013

Bővebben

Alonso szerint szoros az idei mezőny

News image

A csütörtöki hivatalos sajtótájékoztató nem a régi módon zajlott,...

csütörtök, 14 március 2013

Bővebben

Massa megfiatalodott

News image

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo bízik Felipe Massában...

szerda, 13 március 2013

Bővebben

Ecclestone Red Bull kontra Ferrari párviadalt vár

News image

Bernie Ecclestone szerint 2013-ban a világbajnoki címért a Red...

szerda, 13 március 2013

Bővebben

Lassan újra benzingőz árad a kenguruk földjéről- Szezonelőzetes

News image

Március 17. hétvégéje. Egy dátum mely nagy valószínűséggel minden...

hétfő, 11 március 2013

Bővebben

Egy Ferrari-gyűjtemény története

News image

Bellovics László nem akármilyen gyűjteménnyel büszkélkedhet. Ferrari modelljei között...

hétfő, 11 március 2013

Bővebben

Massa hazai kitérője

News image

Mielőtt kezdetét veszi Melbourneben az idei szezon, Felipe Massa...

vasárnap, 10 március 2013

Bővebben

Ferrari Fan Club a Club tribünön - Gyere Te is!

News image

Idén már 28. alkalommal látogat el hazánkba a Száguldó...

szombat, 9 március 2013

Bővebben

Amikor a számok beszélnek...

News image

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra már nem kell sokat várnunk....

szombat, 9 március 2013

Bővebben

Ferrari a kis kínai rajongóknak

News image

  A Brand Finance - mely világvezető a márkák...

szombat, 9 március 2013

Bővebben

Tombazis szerint nincs értelme spekulálni

News image

A mérnökök mindig az adatokra alapozzák benyomásaikat és értékeléseiket...

péntek, 8 március 2013

Bővebben

Domenicali: Melbourne csak a kezdet

News image

Ahogy közeledik a 2013-as világbajnokság kezdete, egyre nagyobb az...

csütörtök, 7 március 2013

Bővebben

Twitter-bajnokság

News image

Fernando Alonso és Lewis Hamilton teljes gázt adtak, Sebastian...

szerda, 6 március 2013

Bővebben

Alonso kirobbanó formában van

News image

Fernando Alonso a szezonnyitó ausztrál futam előtt nyilatkozott majdani...

kedd, 5 március 2013

Bővebben

Fry: A kulcs a gumik megértése

News image

A Jerezben és Barcelonában eltöltött 12 tesztnap gyorsan elment....

hétfő, 4 március 2013

Bővebben

Alonso: "Jó úton haladunk"

News image

A Scuderia Ferrari folytatja felkészülését Barcelonában, ahol tegnap Alonsónak...

szombat, 2 március 2013

Bővebben

Alonso: a Ferrari '200-szor jobb', mint egy éve

News image

Fernando Alonso szerint a Ferrari idén '200-szor jobb' a...

szombat, 2 március 2013

Bővebben

Barcelonai vizes randevú: a második nap

News image

A Forma-1 mezőnye az utolsó szezon előtti tesztet kezdte...

péntek, 1 március 2013

Bővebben

Felipe Massa: Célunk, hogy jó alappal érkezzünk Melbourne-be

News image

Az utolsó szezon előtti tesztelés első napján Felipe Massa...

péntek, 1 március 2013

Bővebben

Egy újabb esős tesztnap krónikája

News image

Ma kezdetét vette a futamokat megelőző utolsó négynapos tesztsorozat....

csütörtök, 28 február 2013

Bővebben

Ferrari háttérképek

News image

Imi (Kiss Photo Manipulation) készített nekünk 3 háttérképet, amit...

szombat, 23 február 2013

Bővebben

Massa szerint a Ferrarinak még mindig sok a tennivalója

News image

Felipe Massa elmondása szerint a mostani és a következő...

péntek, 22 február 2013

Bővebben

Barcelonai esőtánc avagy a pénteki tesztnap összefoglalója

News image

A mai tesztnap során az időjárás volt a legnagyobb...

péntek, 22 február 2013

Bővebben

Gyászol a Ferrari

News image

Amíg a formula-1-es csapat  az F138-as tesztelésével volt elfoglalva...

péntek, 22 február 2013

Bővebben

Alonso zárt az élen az eheti utolsó tesztnapján

News image

Fernando Alonso utolsó tesztnapját teljesítette a hétre a mai...

csütörtök, 21 február 2013

Bővebben

A Ferrari elismerte egy második motorvásárló csapat fontosságát 2014-re

News image

A Ferrari elismerte annak a fontosságát, hogy egy harmadik...

csütörtök, 21 február 2013

Bővebben

A Ferrari több új kipufogó-elrendezéssel is készül az utolsó tesztre

News image

A Ferrari motor- és elektronikai részlegének vezetője, Luca Marmorini...

csütörtök, 21 február 2013

Bővebben

Barcelona, a szerdai teszt végeredménye

News image

A második tesztnap hozott néhány meglepetést. Sergio Perez futotta...

szerda, 20 február 2013

Bővebben

Alonso: „Ausztráliában erősek leszünk”

News image

Fernando Alonso az első tesztek után optimistának tűnik a...

szerda, 20 február 2013

Bővebben

Alonso: „Ausztráliában erősek leszünk”

News image

Fernando Alonso az első tesztek után optimistának tűnik a...

szerda, 20 február 2013

Bővebben

Alonso: Rengeteg munka vár még ránk

News image

Fernando Alonso tegnap vezethette először az F138-at, és elmondta,...

szerda, 20 február 2013

Bővebben

Alonso elégedetten nyilatkozott az első tesztnapját követően

News image

Fernando Alonso ma vezette először a Ferrari idei versenygépét,...

kedd, 19 február 2013

Bővebben

A Ferrari a világ legerősebb márkája

News image

És nem egyszerűen a világszerte több millió „ágaskodó ló”...

kedd, 19 február 2013

Bővebben

A Ferrari legsikeresebb tervezője is dolgozik a jövő évi autón

News image

A Ferrari korábbi főtervezője, Rory Byrne aktívan részt vesz...

kedd, 12 február 2013

Bővebben

De la Rosa: „A McLaren szimulátor terén néhány évvel előrébb jár”

News image

Pedro de la Rosa, egy versenyző, akiről úgy gondolom sokan...

szombat, 9 február 2013

Bővebben

Nem sérülés miatt hagyta ki Alonso a jerezi tesztet

News image

A Ferrari cáfolja azokat a pletykákat, hogy Fernando Alonso...

péntek, 8 február 2013

Bővebben

Massa elégedett, de még sok munka vár rájuk

News image

Felipe Massa elégedetten nyilatkozott utolsó jerezi tesztnapját követően....

csütörtök, 7 február 2013

Bővebben

Massa volt a leggyorsabb a harmadik jerezi tesztnapon

News image

Felipe Massa bizonyult a leggyorsabbnak a Jerezben zajló teszt...

csütörtök, 7 február 2013

Bővebben

Grosjean nyerte a második tesztnapot Jerezben

News image

Felipe Massa a nyolcadik időt érte el a jerezi...

szerda, 6 február 2013

Bővebben

Sivatag, felhőkarcolók, tevék, olajmilliárdok...

News image

Évi és Tamás már többször megörvendeztetett minket úti beszámolóival,...

szerda, 6 február 2013

Bővebben

Massa szerint az idei autó "egy teljesen más világ"

News image

Elégedetten nyilatkozott az első tesztnapot követően a Ferrari F138-as...

kedd, 5 február 2013

Bővebben

Buttoné az első tesztnap Jerezben

News image

Jenson Button végzett az élen a McLaren-Mercedes-szel a 2013-as...

kedd, 5 február 2013

Bővebben

6 éves éves az F1 Ferrari hírek!

News image

  Nincs mit szépíteni a dolgot, idén bizony elfelejtettük...

kedd, 5 február 2013

Bővebben

Tombazis: Majd meglátjuk milyen válaszokat kapunk a pályáról

News image

Nikolas Tombazis, a Ferrari főtervezője az F138 bemutatója után...

hétfő, 4 február 2013

Bővebben

Domenicali szerint fontos, hogy a szezon elejétől versenyképes autót biztosítsanak a versenyzők számára

News image

Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke az idei autó bemutatóján...

vasárnap, 3 február 2013

Bővebben

Alonso szerint nem jelent hátrányt, hogy nem vesz részt az első teszten

News image

  Fernando Alonso a Ferrari autóbemutatója után válaszolt néhány...

péntek, 1 február 2013

Bővebben

Massának pozitív érzései vannak az F138-cal kapcsolatban

News image

Felipe Massa úgy véli, hogy a Ferrari F138 egy...

péntek, 1 február 2013

Bővebben

Resta: az autó rengeteget változik még az első tesztet követően

News image

Az idei versenyautóért felelős tervezőrészleg koordinátora, Simone Resta a...

péntek, 1 február 2013

Bővebben

F138- Megérkeztem!

News image

Maranello, február 1. A Ferrari F138 bemutatójának napja. Ma...

péntek, 1 február 2013

Bővebben

Alonso és Massa nyilatkozat az szezonzáró rendezvényről

News image

Alig vagyunk túl a Forma-1 történetének leghosszabb szezonján, a...

hétfő, 3 december 2012

Bővebben

Ferrari: Vettel vitatott előzése lezárva

News image

A Ferrarinál úgy gondolják, hogy Sebastian Vettel előzési ügye...

szombat, 1 december 2012

Bővebben

Vettel incidens egy versenybíró szemszögéből

News image

Már majdnem egy hete túl vagyunk a 2012-es Formula...

szombat, 1 december 2012

Bővebben

Pénteki nyilatkozatok Brazíliából

News image

  Óvatosan, de reménykedve nyilatkoztak a pénteki napot követően...

péntek, 23 november 2012

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok az amerikai nagydíj után

News image

Fernando Alonso és Felipe Massa is optimistán nyilatkozott az...

hétfő, 19 november 2012

Bővebben

Alonso úgy érzi, több pontot szerez majd a futamon, mint Vettel

News image

Fernando Alonso egy tegnpi nyilatkozatában elmondta, van egy olyan...

vasárnap, 18 november 2012

Bővebben

Csapatvezetői nyilatkozatok az amerikai időmérőt követően

News image

A versenyzőkhöz hasonlóan, a csapatvezetők, Stefano Domenicali és Pat...

vasárnap, 18 november 2012

Bővebben

Versenyzői nyilatkozatok az austini időmérőt követően

News image

Nehéz versenyre számít az Amerikai Nagydíjon a Ferrari mindkét...

vasárnap, 18 november 2012

Bővebben

Alonso: „bízom a csapatban, bízom magamban”

News image

Alonso: „bízom a csapatban, bízom magamban” A kétszeres spanyol...

szombat, 17 november 2012

Bővebben

Nyilatkozatok a pénteki edzéseket követően

News image

Fernando Alonso: Nem meglepetés, hogy a két Red Bull...

szombat, 17 november 2012

Bővebben

Egy falatnyi Texas

News image

  A formula 1 mezőnye 2007 után tér vissza...

vasárnap, 11 november 2012

Bővebben

Technikai elemzés a Ferrari nem sikerült fejlesztéseiről

News image

  Montezemolo választ szeretne kapni, miért nem működnek a...

péntek, 9 november 2012

Bővebben

Nyilatkozatok az időmérő után

News image

  Alonso (7)   „Sajnos nem ment gyorsabban…”  ...

szombat, 3 november 2012

Bővebben

Nyilatkozatok a pénteki edzéseket követően

News image

  Fernando Alonso: Ez a péntek is úgy végződött,...

szombat, 3 november 2012

Bővebben

A forma 1 hősi halottaira emlékezünk

News image

Az alábbi videó sorozatban a Forma1 hősi halottaira emlékezünk....

csütörtök, 1 november 2012

Bővebben

Briatore: Alonso csökkenteni tudja a Ferrari hátrányát

News image

Flavio Briatore szerint, ha a Ferrari egy versenyképes autót...

kedd, 31 január 2012

Bővebben

Kubica a Ferrarinál tesztelhet a nyáron

News image

Újabb pletykák láttak napvilágot arról, hogy a Ferrarival térhet...

kedd, 31 január 2012

Bővebben

A Pirelli nem a Ferrari miatt változtatott az idei gumikon

News image

A Pirelli tagadja, hogy azért változtatott az idei gumik...

kedd, 31 január 2012

Bővebben

Bianchi a Force India tartalékversenyzője lesz 2012-ben

News image

A Ferrari eddigi tartalék- és tesztversenyzője, az idei évben...

péntek, 27 január 2012

Bővebben

Üléspróba után fizikai tréningen vesznek részt a Ferrari versenyzői

News image

Míg a Ferrari mérnökei az utolsó simításokat végzik az...

csütörtök, 26 január 2012

Bővebben

A Ferrari szívesen leszerződtetné Newey-t

News image

A Ferrarinál elismerték, szívesen alkalmaznák Adrian Newey-t, ha az...

hétfő, 16 január 2012

Bővebben

Véget ért a Wrooom - videóval

News image

Pénteken véget ért a Ferrari és a Ducati idénynyitó...

vasárnap, 15 január 2012

Bővebben

Alonso a magánéletéről

News image

Fernando Alonso a Madonna di Campiglióban tartott sajtókonferencián elmondta,...

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

A Ferrari is rendelkezik saját hasmagasság-szabályozó rendszerrel

News image

A Ferrari is kidolgozta a saját reaktív hasmagasság-szabályozó rendszerét,...

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

Alonso szerint Kubica a legjobb formula-1-es versenyző

News image

Alonso Robert Kubicát nevezte meg a mezőny legtehetségesebb versenyzője....

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

Alonso bízik a szerkezeti átalakításokban

News image

Fernando Alonso úgy véli, hogy a Ferrarinak mindene meg...

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

Massa: Képes leszek felvenni a versenyt Alonsóval

News image

Felipe Massa magabiztosan várja a 2012-es évet, és bízik...

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

Montezemolo: Nem egy szép autó? Lehet csúnya is, ha gyors

News image

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo is ellátogatott a...

csütörtök, 12 január 2012

Bővebben

Domenicali: Milyen az új autó? Más, nem olyan szép, de reméljük gyors

News image

Stefano Domenicali ötödik szezonját kezdi meg a Ferrari csapatvezetőjeként,...

szerda, 11 január 2012

Bővebben

Alonso és Massa Ferrari FF-fel szlalomozott

News image

Fernando Alonso és Felipe Massa két Ferrari FF volánjánál...

szerda, 11 január 2012

Bővebben

Legális a Lotus innovatív rendszere

News image

A Ferrari is vizsgálja, hogy a Lotus által használt...

szerda, 11 január 2012

Bővebben

Domenicali: Ez egy kulcsfontosságú szezon lesz Felipe számára

News image

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali a Wrooom rendezvényen adott...

szerda, 11 január 2012

Bővebben

Domenicali: Nyugodtnak, kipihentnek és határozottnak kell maradnunk

News image

Ma tartotta idei első hivatalos sajtótájékoztatóját a Scuderia csapatfőnöke,...

szerda, 11 január 2012

Bővebben

Ma veszi kezdetét az idei Wrooom

News image

A mai nap kezdetét vette a 22. Wrooom, a...

hétfő, 9 január 2012

Bővebben

A Ferraritól igazolt szakembert a Mercedes

News image

Sajtóértesülések szerint Marco Fainello elhagyja a Ferrari technikai stábját,...

hétfő, 9 január 2012

Bővebben

Felipe Massa vezetheti először az új Ferrarit

News image

A 2012-es év első hivatalos tesztsorozata február 7-én veszi...

hétfő, 9 január 2012

Bővebben

50 perces emlékfutás Kesjár Csaba tiszteletére

News image

Az 1988-ban, tragikus balesetben elhunyt autóversenyző február 9-én lenne...

szombat, 7 január 2012

Bővebben

Több szakember is érkezett a Ferrarihoz a McLarentől

News image

A szervezeti átszervezések továbbra is folyamatban vannak a Ferrarinál,...

péntek, 6 január 2012

Bővebben

Montezemolo: Az idei év döntő lesz Massa számára

News image

Felipe Massa számára nem az elvárásoknak megfelelően sikerült az...

szerda, 4 január 2012

Bővebben

Bianchi 2013-ban már a Formula-1-ben versenyezne

News image

A Ferrari tartalék- és tesztversenyzője, Jules Bianchi az RCM...

kedd, 3 január 2012

Bővebben

Alonso: Lépésről lépésre haladunk előre

News image

Egy nagyon fontos hét veszi kezdetét a Formula-1-ben, hiszen...

kedd, 28 február 2012

Bővebben

Alonso szerint nincs ok az aggodalomra

News image

Fernando Alonso elmondta, ő és a csapat is nyugodt...

kedd, 28 február 2012

Bővebben

A Ferrari és a Red Bull is a többi csapattal tesztel

News image

A Ferrari és a Red Bull csapata kénytelen volt...

kedd, 28 február 2012

Bővebben

Massa: Jelentős mértékben sikerült javítani az autón

News image

Elégedetten nyilatkozott Felipe Massa az első barcelonai tesztsorozat negyedik...

vasárnap, 26 február 2012

Bővebben

Új motorvezérlő szoftvert kapnak a csapatok az FIA-tól

News image

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) új egységes motorvezérlő egységet...

péntek, 24 február 2012

Bővebben

Massa: Az autó határozottan jobb, mint Jerezben

News image

Felipe Massa elégedetten nyilatkozott a csapat mai tesztnapja után...

csütörtök, 23 február 2012

Bővebben

Maldonado volt a leggyorsabb a harmadik tesztnapon

News image

A Williams pilótája, Pastor Maldonado futotta Barcelonában a leggyorsabb...

csütörtök, 23 február 2012

Bővebben

Alonso véleménye az eddigi tesztekről, és az F2012 pozitív és negatív tulajdonságairól

News image

Fernando Alonso ma délután adott nyilatkozatában elmondta, még szükségük...

szerda, 22 február 2012

Bővebben

Hülkenberg végzett az élen a második barcelonai tesztnapon

News image

Nico Hülkenberg végzett az élen a barcelonai tesztsorozat második...

szerda, 22 február 2012

Bővebben

Alonso: Csak Melbourne-ben tudjuk meg hol állunk

News image

Fernado Alonso elmondta, nagyon sok munka vár még a...

szerda, 22 február 2012

Bővebben

Vettel zárt az élen az első barcelonai tesztnapon

News image

Sebastian Vettel végzett az élen az első barcelonai tesztsorozat...

kedd, 21 február 2012

Bővebben

Massa szimulátorban készül a barcelónai tesztre

News image

Felipe Massa két nagyon elfoglalt szimulátoros napon van túl,...

szombat, 18 február 2012

Bővebben

Alonso: Az idő semmit nem jelent, teljesen mindegy, hogy melyik napról van szó…

News image

Kívülről nézve, a Scuderia Ferrari csapat számára ez a...

szombat, 11 február 2012

Bővebben

Alonso szerint a Ferrari jobb formában érkezhet meg Barcelonába

News image

Fernando Alonso szerint a Ferrari sokkal jobb formában érkezhet...

péntek, 10 február 2012

Bővebben

Alonso végzett az élen az utolsó nap Jerezben

News image

Fernando Alonso végzett az élen a jerezi teszt utolsó...

péntek, 10 február 2012

Bővebben

Fry: Nem vagyok elégedett azzal, ahol jelenleg tartunk

News image

A Ferrari technikai igazgatója, Pat Fry elismerte, az új...

csütörtök, 9 február 2012

Bővebben

Rosberg a harmadik nap leggyorsabbja

News image

Nico Rosberg nyerte a jerezi tesz harmadik napját. A...

csütörtök, 9 február 2012

Bővebben

Massa: Még nagyon sok dolgunk van az autóval

News image

Felipe Massa számára ma véget ért a tesztelés Jerezben....

szerda, 8 február 2012

Bővebben

Schumacher végzett az élen a második tesztnapon

News image

Michael Schumacher nyerte a jerezi teszt második napját. Mögötte...

szerda, 8 február 2012

Bővebben

Todt: Egy egészen más Massát láthatunk majd az idei évben

News image

Felipe Massa menedzsere, Nicolas Todt biztos abban, hogy 2012-ben...

szerda, 8 február 2012

Bővebben

Tombazis elégedetten nyilatkozott az első tesztnap után

News image

A Ferrari főmérnöke, Nikolas Tombazis elégedetten nyilatkozott az első...

kedd, 7 február 2012

Bővebben

Räikkönen zárt az élen a jerezi teszt első napján

News image

Kimi Räikkönen végzett az élen a jerezi teszt első...

kedd, 7 február 2012

Bővebben

Alonso: Minden Ferrari gyönyörű

News image

Fernando Alonso az F2012-es versenygép bemutatóján elmondta, teljes mértékben...

hétfő, 6 február 2012

Bővebben

Holnap kezdetét veszi az első téli teszt Jerezben

News image

Holnap megkezdődik az idei szezon első négynapos tesztje Jerezben....

hétfő, 6 február 2012

Bővebben

Montezemolo: Vissza kell térnünk a győzelem útjára

News image

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo szerint ez az...

szombat, 4 február 2012

Bővebben

Fry: Folyamatos aerodinamikai fejlesztést hajtunk végre egész évben

News image

A Ferrari technikai igazgatója, Pat Fry szerint a csapat...

szombat, 4 február 2012

Bővebben

Domenicali: A kinézet egyáltalán nem fontos

News image

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali a leleplezés után is...

szombat, 4 február 2012

Bővebben

Tombazis: Az F2012 új filozófia szerint épült

News image

A Ferrari is bemutatta már 2012-s autóját, az F2012-t....

szombat, 4 február 2012

Bővebben

Alonso és Massa is optimistán várja az idei évet

News image

Ma délelőtt 10 óra után pár perccel Felipe Massa...

péntek, 3 február 2012

Bővebben

Bemutatták az F2012-t

News image

A Ferrari mai napon bemutatott autója, amely az F2012...

péntek, 3 február 2012

Bővebben

5 éves az F1 Ferrari hírek!

News image

2007. február 2. az oldal születésnapja. Tehát ma lettünk...

csütörtök, 2 február 2012

Bővebben

Online mutatja be új autóját a Ferrari

News image

A Ferrari törölte a holnapra tervezett bemutatóját a Maranellóban...

csütörtök, 2 február 2012

Bővebben

Massa: Ez egy abszurd helyzet

News image

Felipe Massa szerint a fizetős versenyzők miatt egy "abszurd...

szerda, 1 február 2012

Bővebben